EL PREMI GEA

2n PREMI INTERNACIONAL
DE FOTOGRAFIA DOCUMENTAL
GEA PHOTOWORDS-REVELA

L’organització GEA PHOTOWORDS convoca la segona edició del Premi Internacional de Fotografia Documental GEA PHOTOWORDS per als finalistes de REVELA, II Premi Internacional de Fotografia als Titulars dels Drets Socials.

BASES:

1. Pel fet de participar a REVELA, II Premi Internacional de Fotografia als Titulars dels Drets Socials, tots els fotògrafs inscrits participaran en la convocatòria de GEA PHOTOWORDS sense necessitat d’inscriure’s a aquesta per separat.

2. Optaran al premi tots els participants classificats com a finalistes  a REVELA, II Premi Internacional de Fotografia als Titulars dels Drets Socials, resultin guanyadors o no d’aquest guardó.

3. El Jurat del Premi Internacional de Fotografia Documental GEA PHOTOWORDS estarà format pels membres d’aquesta organització designats per la Junta Directiva.

4. Les dates i terminis seran els mateixos que regeixen per a la convocatòria de REVELA, II Premi Internacional de Fotografia als Titulars dels Drets Socials i l’anunci del guanyador i el lliurament del premi es realitzarà en el mateix acte que es celebararà a Barcelona al maig de 2013. La data exacta es publicarà en la web del Premi Revela.

5. El criteri per triar al guanyador serà estrictament fotogràfic i en particular estarà basat en els paràmetres en els quals se situa la fotografia documental (qualitat tècnica, missatge, narració visual i argumental i postproducció). Això diferenciarà el Premi Internacional de Fotografia Documental GEA PHOTOWORDS de REVELA, Premi Internacional de Fotografia als Titulars dels Drets Socials, el qual inclourà a més criteris basats en el projecte solidari i humanitari (gestió, necessitat, objectius, etc.).

6. Després de l’anunci del guanyador del Premi Internacional de Fotografia Documental GEA PHOTOWORDS i durant el mateix acte, un membre d’aquesta organització farà lliurament d’un diploma i una dotació econòmica d’1.200 €. Pot donar-se el cas en què tots dos premis recaiguin sobre un mateix autor i projecte.

7. GEA PHOTOWORDS publicarà en totes les seves plataformes on‐line (Web, blog i xarxes socials) tant el veredicte del jurat com el reportatge guanyador, amb informació sobre aquest i el seu autor, amb motiu de difondre els objectius del projecte solidari en qüestió, la labor de l’autor del reportatge i el propi Premio Internacional de Fotografia Documental GEA PHOTOWORDS. No obstant aquesta organització no adquireix cap altre dret sobre les imatges vencedores, la propietat intel·lectual de les quals i drets d’autor romandran en possessió de l’autor.

8. El Premi Internacional de Fotografia Documental GEA PHOTOWORDS no pot quedar desert. Serà atorgat a un dels 20 finalistes de REVELA, II Premi Internacional de Fotografia als Titulars dels Drets Socials.

9. GEA PHOTOWORDS es reserva el dret de modificar aquestes bases en futures edicions del concurs.

10. Tots els participants que desitgin optar al Premi Internacional de Fotografia Documental GEA PHOTOWORDS accepten el contingut íntegre d’aquestes bases.

GEA PHOTOWORDS está registrada en el Ministerio del Interior
del Gobierno de España con el número 594704. CIF: G85838654
Calle Galileo, 98. 1º Izq. · 28015 · Madrid · España
Madrid +34 91 447 90 30 · Barcelona +34 93 371 09 10 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 • PREMIS 2013

 • L’ample frontera

  Premi REVELA 2013 de Sergi Cámara amb Prodein a Melilla, España

 • Casa Xochiquetzal: dones alegres

  Premi REVELA 2013 de Bénédicte Desrus amb “Mujeres, Xochiquetzal" a Mexico

 • Sala Negra, Conviure amb la violéncia a Centroamérica

  Premi REVELA 2013 i Menció Honorífica GEA PHOTOWORDS 2013 de Edu Ponces amb CINDE a Soyapango. El Salvador

 • Tres Tres Tres

  Premi GEA PHOTOWORDS 2013 i Menció Especial SHOOT 4 CHANGE a la millor história positiva local de Jose Antonio de Lamadrid amb Autismo Sevilla a Sevilla, España

 • Tracta de dones per explotació sexual – una nova forma d’esclavitud contemporània

  Menció Especial SHOOT 4 CHANGE al millor autor en interpretació social de Walter Astrada i Sandra Sotelo amb Missió de Adoratrius a Catalunya

 • PREMIS 2012

 • Menors esperant justícia

  Premi REVELA 2012 de Fernando Moleres, amb Free Minor Africa, a Sierra Leona

 • Aprenent a aprendre – Paràlisi cerebral

  Premi REVELA 2012 de Eugenio Gutierrez Martinez amb ASPACE SORIA a Soria, España

 • El Paradís dels Cors Oblidats

  Premi REVELA 2012 i Premi GEA PHOTOWORDS 2012 de Antonio Aragón Renuncio amb OASIS a la Regió de les Savannes, Togo

 • Nòmades per força

  Premi REVELA 2012 de Eva Parey amb Fundatia Secretariatul Romilor a Ploiesti, a Prahova, Rumania

 • Memory Books

  Premi REVELA 2012 de David Rengel i Álvaro Laiz amb An Hua a Uganda

 • El Premi REVELA és una iniciativa ciutadana, gestionada per Turó Acció Socio Cultural (TASC) i coordinada des de l'Espai Fotogràfic Can Basté
%d bloggers like this: